Agárdi párlatok és likőrök

Agárdi párlatok

Minden pálinka párlat, de nem minden párlat pálinka. Az Agárdi Pálinkafőzdében párlatokat is készítünk, melyek a pálinkákhoz hasonló odaadással és gondossággal készülnek, akár több évig tartó érlelés után palackozzuk őket.

Agárdi vodkák és ginek

Újabb kirándulás a párlatok világába: egy tiszta, jól elkészített vodka, és egy izgalmas gin ugyanolyan nemes párlat lehet, mint egy szép pálinka vagy egy remek whisky. A vodka gabonából készül – mi azonban egy kis furfanggal megbolondítjuk. A gin pedig különböző gyógynövények illat és íz esszenciáit gyűjti össze.

Agárdi likőrök

Szüleink, nagyszüleink idejében a likőr nem feltétlen volt minőségi ital, pedig a párlatok ezen ízesített kategóriája ugyanúgy lehet izgalmas és élvezetes, különösen, ha minőségi alapanyagból készül, mint az Agárdinál: nálunk minden likőr alapja Agárdi pálinka, az ízeket pedig nem mesterséges aromák adják, hanem csakis a tiszta gyümölcsök vagy gyógynövények, ahogy mesterséges színezéket sem adunk likőreinkhez.