Agárdi termékeink

Agárdi Premium pálinkák

A legszebb gyümölcsökből, nagy gondossággal készített, kiemelkedő minőségű pálinkák, amelyek luxuskategóriát képviselnek. Komplex, izgalmas, részletgazdag pálinkák, amelyekbe belekortyolva újabb és újabb ízeket fedezhetünk fel.

Agárdi Miraculum pálinkák

Lédús és zamatos gyümölcsök köszönnek vissza az Agárdi Miraculum pálinkák ízében. A „miraculum” szó csodát, varázslatot jelent, és valóban: a magyar gyümölcsök tiszta, mesés illatú és zamatú pálinkává válása maga a csoda, kóstoljon bele ön is!

Agárdi párlatok

Minden pálinka párlat, de nem minden párlat pálinka. Az Agárdi Pálinkafőzdében párlatokat is készítünk, melyek a pálinkákhoz hasonló odaadással és gondossággal készülnek, akár több évig tartó érlelés után palackozzuk őket.

Agárdi vodkák és ginek

Újabb kirándulás a párlatok világába: egy tiszta, jól elkészített vodka, és egy izgalmas gin ugyanolyan nemes párlat lehet, mint egy szép pálinka vagy egy remek whisky. A vodka gabonából készül – mi azonban egy kis furfanggal megbolondítjuk. A gin pedig különböző gyógynövények illat és íz esszenciáit gyűjti össze.

Agárdi likőrök

Szüleink, nagyszüleink idejében a likőr nem feltétlen volt minőségi ital, pedig a párlatok ezen ízesített kategóriája ugyanúgy lehet izgalmas és élvezetes, különösen, ha minőségi alapanyagból készül, mint az Agárdinál: nálunk minden likőr alapja Agárdi pálinka, az ízeket pedig nem mesterséges aromák adják, hanem csakis a tiszta gyümölcsök vagy gyógynövények, ahogy mesterséges színezéket sem adunk likőreinkhez.

Agárdi gyümölcslevek és szörpök

Az Agárdi pálinkák képesek megragadni egészséges és zamatos gyümölcseink lényegét, és ugyanezt szerettük volna alkohol nélkül is megvalósítani, s egy forradalmian új eljárással ez sikerült is!
Nincs mesterséges aroma, sem adalékok, sem tartósítószer, gyümölcsleveink és szörpjeink mégis eltarthatóak úgy, hogy mindvégig megőrzik a frissen facsart gyümölcsre emlékeztető friss, üde illatokat és ízeket!

Agárdi kiegészítők

Legyen ajándék az Agárdi-pillanat! Az Agárdi Pálinkafőzde termékei kiváló ajándékok, amelyeket díszdobozba csomagolva még ünnepibbé tehet. A pálinkáspoharak és kiöntők ugyancsak remek kiegészítők akár saját használatra, akár ajándékba.