Agárdi termékeink

Agárdi Miraculum pálinkák

Az Agárdi Miraculum gyümölcspálinkák lédús és zamatos gyümölcsök hamisítatlan, 100 %-os párlatai, melyek természetes tisztaságukban örökítik meg a magyar gyümölcsök jellegzetes ízeit és gazdag aromáját.

Agárdi vodkák és ginek

Vodkáink és a ginünk a pálinkákhoz hasonló odaadással és gondossággal készülnek

Agárdi likőrök

Az Agárdi Likőrcsalád különlegessége, hogy a jellemzően finomszeszből készült kommersz likőröktől eltérően Agárdi pálinka alappal készülnek, és nincs bennük mesterséges aroma vagy színanyag. A likőrök esetében ugyancsak elsődlegesen fontos a tiszta gyümölcs- és gyógynövénytartalom.

Agárdi gyümölcslevek és szörpök

Az Agárdi Almárium gyümölcslevek a lédús és zamatos gyümölcsök hamisítatlan nektárjai, melyek természetes tisztaságukban örökítik meg a magyar gyümölcsök jellegzetes ízeit és gazdag aromáit. A sorozat legfőbb különlegességét az adja, hogy nem csak mesterséges aromáktól és adalékoktól mentes, de tartósítószereket sem tartalmaz! Egy forradalmian új eljárásnak köszönhetően viszont eltarthatósággal mégis rendelkezik úgy, hogy annak következtében nem egy kompótosra főzött, hanem a frissen facsart gyümölcsre megszólalásig emlékeztető levet kortyolhatunk az év bármely időszakában.