Agárdi koktélok

Kigondoltunk néhány kreatív ötletet, hogy élvezze az Agárdi ízeket.
Próbálja ki az általunk javasolt italokat és találja meg az Ön ízlésének legmegfelelőbbet!

Gin koktélok

GIN TONIC

40 ml Agárdi Gin

1,5 dl Tonic

Elkészítése: Töltsük a gint egy koktéljéggel teli pohárba, majd húzzuk fel tonikkal. A gin és a tonik ajánlott aránya: 1:3.

Díszítés: 1 szál levendula

GIN TONIC

40 ml Agárdi Gin

1,5 dl Tonic

Elkészítése: Töltsük a gint egy koktéljéggel teli pohárba, majd húzzuk fel tonikkal. A gin és a tonik ajánlott aránya: 1:3.

Díszítés: 1 szál levendula

CLOVER CLUB

50 ml Agárdi Gin
20 ml citrom
15 ml funkin málna
5 ml cukor
tojás fehérje

Elkészítése: Összetevőket először szárazon (jég nélkül), majd koktéljéggel rázzuk össze shakerben és duplaszűréssel töltsük egy martinis vagy coupé pohárba.
Díszítés: málna

HAPPY TRIP

40 ml Agárdi Gin
30 ml furmint
20 ml bodza
10 ml citrom
2-3 bazsalikom levél
szóda

Elkészítése: összetevőket shakerben jéggel erősen összerázzuk. Longos pohárba töltjük és egy kis szódát nyomunk a tetejére.
Díszítés: bazsalikom levél és szárított citrom karika

HAPPY TRIP

40 ml Agárdi Gin
30 ml furmint
20 ml bodza
10 ml citrom
2-3 bazsalikom levél
szóda

Elkészítése: összetevőket shakerben jéggel erősen összerázzuk. Longos pohárba töltjük és egy kis szódát nyomunk a tetejére.
Díszítés: bazsalikom levél és szárított citrom karika

OASIS

50 ml Agárdi Gin
15 ml Yuzu Juice
25 ml citromnád szirup
1 csepp fenyő olaj

Elkészítése: Összetevőket shakerben jéggel erősen összerázzuk, majd duplaszűréssel töltjük az előre lehűtött kőtálban (de ez opcionálisan módosítható coupette pohárra is)
Díszítés: friss bazsalikom levelek

FRESH YO

50 ml Agárdi Gin – koriander infused
25 ml lime
15 ml cukor

Elkészítése: Összetevőket rázzuk össze shakerben, majd duplaszűréssel töltsük coupette pohárba.
Díszítés: koriander

FRESH YO

50 ml Agárdi Gin – koriander infused
25 ml lime
15 ml cukor

Elkészítése: Összetevőket rázzuk össze shakerben, majd duplaszűréssel töltsük coupette pohárba.
Díszítés: koriander

BERRY TALE

40 ml Agárdi Gin
20 ml áfonya püré
20 ml citrom
15 ml levendula szirup

Elkészítése: Összetevőket rázzuk össze shakerben, majd duplaszűréssel töltsük longdrinkes  pohárba és egy kis tonicot öntsünk a tetejére.
Díszítés:  levendula, áfonya

DINO

30 ml Agárdi Gin
30 ml eper püré
30 ml ananász lé
15 ml vanília szirup
15 ml lime juice
1 fújás banán spray

Elkészítése: Összetevőket shakerben erősen rázzuk össze, majd  töltsük zúzott jégre. Tetejére 1 fújás banán spray
Díszítés: dino gumicukor

DINO

30 ml Agárdi Gin
30 ml eper püré
30 ml ananász lé
15 ml vanília szirup
15 ml lime juice
1 fújás banán spray

Elkészítése: Összetevőket shakerben erősen rázzuk össze, majd  töltsük zúzott jégre. Tetejére 1 fújás banán spray
Díszítés: dino gumicukor

Whisky koktélok

NATURE BALANCE

50 ml Agárdi whisky
1 szelet gyömbér
15 ml méz
15 ml tokaji aszú

Elkészítése: 1 szelet gyömbér törőfával törjük bele, keverjük el a mézet, shakerbe tegyük az alapanyagokat és a jeget, erősen rázzuk össze. Whiskys pohárba szervírozzuk jégen
Díszités: szárított gyömbér és szárított narancskarika

PINK UP YOUR LIFE

45 ml Agárdi Whisky
2 bárkanál Natúr Görögjoghurt
40 ml Málna püré
15 ml Friss Lime Juice
20 Cukorszirup

Elkészítése: Összetevőket shakerben jéggel erősen rázzuk össze, majd duplaszűréssel töltsük az előhűtött pohárba.
Díszítés: Málna szivacs, ehető mézvirág

PINK UP YOUR LIFE

45 ml Agárdi Whisky
2 bárkanál Natúr Görögjoghurt
40 ml Málna püré
15 ml Friss Lime Juice
20 Cukorszirup

Elkészítése: Összetevőket shakerben jéggel erősen rázzuk össze, majd duplaszűréssel töltsük az előhűtött pohárba.
Díszítés: Málna szivacs, ehető mézvirág

AUTUMN  LEAF

40 ml Agárdi Whisky, 40 ml gránátalma juice
20 ml lime, 20 ml málna
15 ml grenadin, 20 ml passion püré
20 ml triple sec, 40 ml narancslé

Elkészítése: Whisky, lime, gránátalma, málna összetevőket előre bekeverjük. Passion pürét, triple sec-et  és narancslevet shakerben rázzuk össze, majd töltsük  longdrinkes pohárba, erre rétegezzük az előre bekevert italt
Díszítés: szárított narancs, falevél

STORY TELLER

30 ml Agárdi Whisky
30 ml Campari
30 ml Martini Rosso

Elkészítése:  Az alapanyagokat keverőpohárban jéggel keverjük össze, majd töltsük whisky pohárba. Tetejére eperhabot nyomjunk
Díszítés : narancs, fahéj rúd

STORY TELLER

30 ml Agárdi Whisky
30 ml Campari
30 ml Martini Rosso

Elkészítése:  Az alapanyagokat keverőpohárban jéggel keverjük össze, majd töltsük whisky pohárba. Tetejére eperhabot nyomjunk
Díszítés : narancs, fahéj rúd

WIFE MATERIAL

25 ml Agárdi Whisky
15 ml Agárdi Cseresznye Pálinka
15 ml White Cacao likőr
20 ml citromlé
5 ml cukorszirup
2 csepp saline

Elkészítése: Összetevőket shakerben rázzuk össze, majd duplaszűréssel töltsük Y pohárba
Díszítés: lemon peel

Rum koktélok

CHERRY SEASON

50 ml Agárdi rum
20 ml lime
15 ml Agárdi meggy likőr
10 ml cukor
2-3 dash angostura
szóda

Az alapanyagokat shakerben jéggel erősen összerázzuk.
Longos pohárba töltjük és kis szódát nyomunk a tetejére.
Díszítés: menta csúcs és szárított lime

CHERRY SEASON

50 ml Agárdi rum
20 ml lime
15 ml Agárdi meggy likőr
10 ml cukor
2-3 dash angostura
szóda

Az alapanyagokat shakerben jéggel erősen összerázzuk.
Longos pohárba töltjük és kis szódát nyomunk a tetejére.
Díszítés: menta csúcs és szárított lime

RICE, RICE, BABY

45 ml Agárdi Rum
25ml The Bitter Truth Apricot Liqueur
15ml Házi mazsolás-rizsszirup
25 ml Friss Lime Juice
15 ml Passion Fruit Juice

Elkészítése: Throwing, majd duplán szűrjük az előre lehűtött pohárba.
Díszítés: Toboz, valamint porcukor és őrölt fahéj

COCONUT CHILI MOJITO

30 ml Agárdi Rum
20 ml Malibu
10 ml cukor
20 ml lime

Elkészítése: Összetevőket shakerben erősen rázzuk össze, majd  töltsük zúzott jégre longdrinkes pohárba. Tetejére nyomjunk egy kis szódát
Díszítés: mentacsúcs, kókusz , chili

COCONUT CHILI MOJITO

30 ml Agárdi Rum
20 ml Malibu
10 ml cukor
20 ml lime

Elkészítése: Összetevőket shakerben erősen rázzuk össze, majd  töltsük zúzott jégre longdrinkes pohárba. Tetejére nyomjunk egy kis szódát
Díszítés: mentacsúcs, kókusz , chili

Pálinka koktélok

DAZER

20 ml Agárdi kajszibarack pálinka
20 ml Agárdi gin
20 ml Agárdi whisky
20 ml narancslé
20 ml citromlé
1 tojás fehérje

Elkészítése: Az alapanyagokat  shakerbe töltjük és erősen összerázzuk,  majd finomszűrővel  martinis pohárba szűrjük.
Díszítés: szárított narancs

LEAPING FROG

40 ml Agárdi kajszibarack pálinka
20 ml lime
15 ml cukor

Az alapanyagokat shakerben jéggel erősen összerázzuk. Longos pohárba öntjük a kis szódát nyomunk a tetejére.

Díszítés: aszalt barack, vagy szárított lime

LEAPING FROG

40 ml Agárdi kajszibarack pálinka
20 ml lime
15 ml cukor

Az alapanyagokat shakerben jéggel erősen összerázzuk. Longos pohárba öntjük a kis szódát nyomunk a tetejére.

Díszítés: aszalt barack, vagy szárított lime

Gyümölcspárlat koktélok

CHECK MATE

40ml Narancs Párlat
10 ml Vanília szirup
1-2 csepp Orange bitter
Top: Narancslé

Elkészítés: Összetevőket shakerben rázzuk össze, majd lassan töltsük jégkockát tartalmazó Long drink pohárba.
Díszítés: Bazsalikom

SUNSET COOLER

40 ml Narancs Párlat
15 ml lime
10ml Vanília
Top: Cranberry

Elkészítés: Összetevőket shakerben rázzuk össze, majd lassan töltsük jégkockát tartalmazó Long drink pohárba.
Díszítés: Lime

SUNSET COOLER

40 ml Narancs Párlat
15 ml lime
10ml Vanília
Top: Cranberry

Elkészítés: Összetevőket shakerben rázzuk össze, majd lassan töltsük jégkockát tartalmazó Long drink pohárba.
Díszítés: Lime

BP WOODOO

40ml Narancs Párlat
10 ml lime
1 csepp Angostura
Top: Gyömbér

Elkészítés: Összetevőket shakerben rázzuk össze, majd lassan töltsük jégkockát tartalmazó Rocks pohárba.

Díszítés: Friss menta

Agárdi koktélokhoz ajánljuk

Loading...