TAVASZI ZSONGÁS AZ AGÁRDI WEBÁRUHÁZBAN
Vásárolj 50.000.- Ft felett termékeinkből és 5% árkedvezményt
valamint ingyenes házhoz szállítást adunk ajándékba.
Agárdi Miraculum pálinkák
Lédús és zamatos gyümölcsök köszönnek vissza az Agárdi Miraculum pálinkák ízében. A „miraculum” szó csodát, varázslatot jelent, és valóban: a magyar gyümölcsök tiszta, mesés illatú és zamatú pálinkává válása maga a csoda, kóstoljon bele ön is!
-
Friss, gyümölcsös, Sárga Vilmoskörtéből készült pálinka. Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a pálinkában. Karakteresen fűszeres, hosszú lecsengésű, határozott „Vilmoskörte” jegyeket magában hordozó pálinkaélmény.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk, szinte minden alkalomra megfelelő választás. Az Agárdi Vilmoskörte pálinka jellemzői: -
Mély, étcsokoládés jegyek, amik finom marcipánossággal párosulnak. Az édeskés ízhatás kellemes telített gyümölcsélményt nyújt. Vastag, karakteres, valamint sokrétű íz és illat kavalkád, mely a cseresznyét, mint pálinkát más dimenzióba helyezi. Desszertek, csokoládés sütemények, egy jó kávé méltó kísérője.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk! (40% v/v) Az Agárdi Feketecseresznye pálinka jellemzői: -
Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka, mely magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája. Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. A szárazpróba, amely elengedhetetlen része az élménynek, felemelő, aszalt szilvás illatokat mutat. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Az Agárdi Szilva pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Az Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői:
-
Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka, mely magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája. Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. A szárazpróba, amely elengedhetetlen része az élménynek, felemelő, aszalt szilvás illatokat mutat. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Mini Agárdi Szilva pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Mini Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Az Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői:
-
Friss, gyümölcsös, Sárga Vilmoskörtéből készült pálinka. Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a pálinkában. Karakteresen fűszeres, hosszú lecsengésű, határozott „Vilmoskörte” jegyeket magában hordozó pálinkaélmény.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk, szinte minden alkalomra megfelelő választás. Az Agárdi Körte pálinka jellemzői:
Agárdi Premium pálinkák
A legszebb gyümölcsökből, nagy gondossággal készített, kiemelkedő minőségű pálinkák, amelyek luxuskategóriát képviselnek. Komplex, izgalmas, részletgazdag pálinkák, amelyekbe belekortyolva újabb és újabb ízeket fedezhetünk fel.
-
Harsány, ribizli lekváros illatok markáns gyümölcsízekkel. Illatában és ízében is magában hordozza a fekete ribizli összes jó tulajdonságát. Egy rendkívül karakteres Pálinka. amely a ribizlit, erdei gyümölcsöket, karakteres termékeket kedvelőknek biztosan mindennapi pálinkájává válik. A ribizlit, piros gyümölcsöket, markáns, karakteres termékeket szeretőknek biztos kedvencévé válik. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Feketeribizli pálinka jellemzői:
-
Igazi különlegesség citrusos illatokkal, üde fanyarkás ízekkel. Mind ízében és illatában harsány, egyedi és maghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszaköszön a „Nagyi” féle birsalmasajt illata és zamata. A cigánymeggy mellett a második Agárdi klasszikus. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Birs pálinka jellemzői:
-
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi cigánymeggy pálinka jellemzői: -
Bodzából készített pálinkában csokoládéra emlékeztető illatkomponensek vegyülnek izgalmas, lekváros enyhén virágos beütésű gyümölcsösséggel. A bodza feldolgozása során az ernyős terméseket a szőlővel azonos módon lebogyózzuk és összezúzzuk, ezen felül pedig ki is magozzuk, hogy a magból adódó zöldes, vegetális jegyek ne zavarják meg a pálinka gyümölcsösségét.
A gyümölcsből fakadó egyedi jegyeknek köszönhetően kortyolása igazi élmény az ínyencek számára Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként, vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Premium bodza pálinka jellemzői: -
Fűszeres, tokaji muskotályra jellemző üde jegyek ötvöződnek a törköly mély íz világával. Az egyik legelegánsabb és illatosabb alapanyagból készült különlegesség. Az étkezés utáni finom kávé méltó kísérője. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Tokaji Sárgamuskotály törkölypálinka jellemzői:
-
A Vilmoskörte azon változata, amelynek illatában komplex aromatikát fedezhetünk fel. Fűszerességében a jól ismert sárga vilmoskörte alapfajtát hordozza, de intenzitásában és jellegében eltérő attól. Finom cizelláltság jellemzi. Behízelgő jegyeivel, a fajta finom karaktereivel nagyon hamar a fogyasztók egyik kedvencévé vált. Illatos, ízletes, hosszú lecsengésű eszencia. Minden cseppjében a zamatos, érett körtét idéző lenyűgözően fűszeres illat és könnyed, gyümölcsös ízek jellemzik.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Az Agárdi Piros Vilmoskörte pálinka jellemzői: -
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi cigánymeggy pálinka jellemzői: -
Igazi különlegesség citrusos illatokkal, üde fanyarkás ízekkel. Mind ízében és illatában harsány, egyedi és maghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszaköszön a „Nagyi” féle birsalmasajt illata és zamata. A cigánymeggy mellett a második Agárdi klasszikus.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi birspálinka jellemzői:
Agárdi Érlelt pálinkák
Hordóban, évekig érlelt Agárdi pálinkák és párlatok
-
Agárdi Miraculum Érlelt Alma pálinka 0,5 l
Szép aranysárga színét az új és használt tölgyfa hordós érlelés által nyeri.Első pillanatban érezzük az alma illata vajas, vaníliás, szegfűszeges és fahéjas tónusokkal való ötvöződését. A fűszerek mögött határozottan megjelenik a gyümölcs. Ízben elképesztően telt és vastag. Elsőként az almakompót és almás pite ugrik be, a gyümölcs friss zamatával, de lágy textúrával. Utóíze hosszú, lecsengésében felerősödik a fahéj és a vanília. Az Érlelt Alma Pálinka szárazpróbájában vaníliás almás ízek mellett felfedezhetőek némi Calvadoshoz hasonló karakterek.
Fogyasztását szobahőmérsékleten digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Az Agárdi Érlelt Alma pálinka jellemzői:
Agárdi Amphora pálinkák
A pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel.
-
Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Kiszállítás: 2022. november 7-től. Agárdi Amphora Szilva pálinka jellemzői:
-
Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Agárdi Amphora Kajszibarack pálinka jellemzői:
-
Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Agárdi Amphora Cigánymeggy pálinka jellemzői:
-
Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Agárdi Amphora Irsai Olivér szőlő pálinka jellemzői:
Agárdi párlatok
Minden pálinka párlat, de nem minden párlat pálinka. Az Agárdi Pálinkafőzdében párlatokat is készítünk, melyek a pálinkákhoz hasonló odaadással és gondossággal készülnek, akár több évig tartó érlelés után palackozzuk őket.
-
A málna vitathatatlanul a gyümölcsök királynője. Aki már egyszer kóstolta egy málnabokor friss gyümölcsét, emlékezetében kitörölhetetlen élményt szerzett annak intenzív, hamisítatlan illata. Ezek a felejthetetlen illatok, zamatok tökéletesen megőrzésre kerülnek málna párlatunkban. Egyszerűen valódi málnaélmény, mesterien kidolgozott karakterekkel. Málna párlatunk akár magában és koktélok alapanyagaként is kiváló. Sajttálak kísérő italaként, friss gyümölcskelyhek, vagy málna-tiramisu készítésének páratlan összetevője lehet.
Az Agárdi Málna párlat jellemzői: -
Az általunk megálmodott és megalkotott ital a narancs esszenciáját zárja palackba. Kóstolósakor felfedezhetjük a gyümölcs szaftos húsának egzotikus frissességét, mely harmóniát alkot a héjra jellemző keser-édességgel. A garaton lágy selymességével és citrusos zamatos ízjegyek hosszú lecsengésével ejti rabul fogyasztóját. Narancspárlatunk akár magában és koktélok alapanyagaként is kiváló. Fantasztikus kiegészítője lehet csokoládés desszert-kompozícióknak.
Az Agárdi Narancs párlat jellemzői: -
A „Szivarpálinka” Tokaj-Hegyalja legjobb borászatai aszútörkölyének lepárlása és markáns fahordós (aszús hordós) érlelése után kerül palackba. A legutóbbi évjárat sem okoz csalódást azoknak, akik élvezettel kortyolgatták az érlelt Aszútörköly pálinkát: ismét igyekeztünk egy olyan karakteres, testes pálinkát készíteni, ami jól kiegészíti a szivarfüst élvezetét. Az évjáratbeli különbség felfedezhető: aromatikájában elegánsabb, finomabb karakterű, de az aszútörkölyre jellemző mazsolás, zöld dióra emlékeztető jegyeket továbbra is összetéveszthetetlenül magában hordozza.
Az Agárdi "Szivar" Aszútörköly pálinka jellemzői: -
A „Szivarpálinka” Tokaj-Hegyalja legjobb borászatai aszútörkölyének lepárlása és markáns fahordós (aszús hordós) érlelése után kerül palackba. A legutóbbi évjárat sem okoz csalódást azoknak, akik élvezettel kortyolgatták az érlelt Aszútörköly pálinkát: ismét igyekeztünk egy olyan karakteres, testes pálinkát készíteni, ami jól kiegészíti a szivarfüst élvezetét. Az évjáratbeli különbség felfedezhető: aromatikájában elegánsabb, finomabb karakterű, de az aszútörkölyre jellemző mazsolás, zöld dióra emlékeztető jegyeket továbbra is összetéveszthetetlenül magában hordozza.
Az Agárdi "Szivar" Aszútörköly pálinka jellemzői: -
15 év palackba zárva
A seprő a bor zamatának egyik legfontosabb formálója. Az Agárdi Pálinkafőzde történetének az elején esett meg, hogy a Tokaj Oremus birtokon tett látogatásunk során kiváló furmintokat kóstoltunk. A különválasztott seprőt azonnal elhoztuk, lepároltuk, betettük egy korábban tokaji aszú érlelésére használt tölgyfa hordóba. Évek teltek el, az ígéretes seprőpárlat az aszúhordóban pihent, míg egyszer megkóstoltuk, és ami a poharunkban volt, az minden várakozásunkat felülmúlta! Tudtuk, hogy egy különleges ital született. Zamatgazdagság és a kifinomult részletek sora jellemzi ezt a párlatot. A mindössze 365 különleges palack méltó kifejezése annak, amiért az Agárdi Pálinkafőzdében immár 15 éve, 2002-es alapításunk óta dolgozunk.
-
Gondosan kiválasztott malátakompozícióból készítettük ezt a whiskyt, amelyet először új hordóban érleltünk, majd befejezésként különleges zamatokat adó tokaji hordóban is pihentettünk egy ideig. A kiváló alapanyag, a mesteri lepárlás és a különleges érlelési mód eredményeképpen érett szilvás, karamellás illatok, kóstolva enyhén édeskés, elegáns fás jegyek adnak maradandó kóstolási élményt. Díszdobozban, 2 db single malt pohárral.
Az Agárdi Whisky jellemzői: -
Az egyenesen Dél-Amerikából érkezett alapanyagból az Agárdi Pálinkafőzdében készült ez a páratlan ital, melynek illatában déli gyümölcsök sokaságát fedezhetjük fel leheletnyi vaníliával és csokoládéval. Kóstolva a tokaji hordós érlelésből adódó kellemes édességérzet teszi még komplexebbé az élményt. Hosszan tartó, ízgazdag, igazi kuriózum ez a rum Dél-Amerika, Tokaj és Agárd egyedi hármasának köszönhetően.
Az Agárdi Rum jellemzői: -
Az egyenesen Dél-Amerikából érkezett alapanyagból az Agárdi Pálinkafőzdében készült ez a páratlan ital, melynek illatában déli gyümölcsök sokaságát fedezhetjük fel leheletnyi vaníliával és csokoládéval. Kóstolva a tokaji hordós érlelésből adódó kellemes édességérzet teszi még komplexebbé az élményt. Hosszan tartó, ízgazdag, igazi kuriózum ez a rum Dél-Amerika, Tokaj és Agárd egyedi hármasának köszönhetően.
Az Agárdi Rum jellemzői: -
Gondosan kiválasztott malátakompozícióból készítettük ezt a whiskyt, amelyet először új hordóban érleltünk, majd befejezésként különleges zamatokat adó tokaji hordóban is pihentettünk egy ideig. A kiváló alapanyag, a mesteri lepárlás és a különleges érlelési mód eredményeképpen érett szilvás, karamellás illatok, kóstolva enyhén édeskés, elegáns fás jegyek adnak maradandó kóstolási élményt.
Az Agárdi Whisky jellemzői: -
Ezt az Agárdi Sloe típusú gint a visszafogott borókás tónusok mellett a finom citrusosság uralja. Illatában és ízében az egzotikus jegyek kényeztetik érzékeinket. Az ital egyedi színét természetes virágból nyeri, mely tonikkal, vagy citrommal keverve lila színre változik. Chameleon Gint töltsük fel tonikkal, és engedjünk utat színes fantáziánknak. Agárdi Chameleon Gin jellemzői:
-
Az Agárdi Organic Gin tökéletes összjátéka az organikus és fenntartható termesztésből származó tíz, nagy gondossággal kiválasztott fűszernövényeknek és alkoholnak. A szűrés elhagyásával szeretnénk megőrizni az Organic Gin illatában és ízében található friss citrusgyümölcsös, kellemesen borókás, enyhén rózsabimbóra emlékeztető tónusokat. Agárdi Organic Gin jellemzői:
-
A gin jellegzetes borókaillata mellett egy egész fűszercsokor árad a pohárból levendulavirággal és citrusos jegyekkel kiegészülve. Az Agárdi Gin mesterien megkomponált illatélmény, amely a kóstolással folytatódik: az üde, aszalt gyümölcsös zamatokkal tökéletes harmóniában áll az enyhe fanyar ízjegy. Elegáns, komoly testű ital, amely önmagában vagy tonikkal felöntve is kiváló.
Az Agárdi Gin jellemzői: -
Ezt a gint olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a gin ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Agárdi Amphora Gin jellemzői:
Agárdi likőrök
Szüleink, nagyszüleink idejében a likőr nem feltétlen volt minőségi ital, pedig a párlatok ezen ízesített kategóriája ugyanúgy lehet izgalmas és élvezetes, különösen, ha minőségi alapanyagból készül, mint az Agárdinál: nálunk minden likőr alapja Agárdi pálinka, az ízeket pedig nem mesterséges aromák adják, hanem csakis a tiszta gyümölcsök vagy gyógynövények, ahogy mesterséges színezéket sem adunk likőreinkhez.
-
Reisch Elek bencés szerzetes 1735-ben jegyezte le a hét fajta gyógynövény kivonatából készült likőr receptjét. A kolostori gyógynövény kultúra hagyományait kelti életre a Pannonhalmi Főapátság ezzel az itallal. Természetes ízeinek gazdagsága üzenet a múltból; olyan minőség, amely kiállta az idő próbáját. Összetevők: víz, almapálinka, cukor, keserűkivonat, karamell. Pannonhalmi Apátság Bencés Likőr jellemzői:
-
Reisch Elek bencés szerzetes 1735-ben jegyezte le a tizenöt fajta gyógynövény kivonatából készült likőr receptjét. A kolostori gyógynövény kultúra hagyományait kelti életre a Pannonhalmi Főapátság ezzel a gyógynövénykivonatok és pálinka elegyítésével készített itallal. Természetes ízeinek gazdagsága üzenet a múltból; olyan minőség, amely kiállta az idő próbáját. Összetevők: víz, almapálinka, cukor, gyógynövénykivonat, karamell. Pannonhalmi Apátság Bencés Gyógynövénylikőr 0,5l jellemzői:
-
A Bencés meggylikőr a Pannonhalmi Főapátságban őrzött évszázados receptek felhasználásával készült, gondos figyelem és legkorszerűbb technológia ötvözésével. A pálinka alapú Bencés meggylikőr tisztasága és harmonikus ízvilága valódi meglepetés a könnyed, gyümölcsös italok kedvelői számára. Összetevők: víz, cigánymeggy, cigánymeggy pálinka, cukor és citromsav Pannonhalmi Apátság Bencés Meggylikőr jellemzői:
Agárdi gyümölcslevek és szörpök
Az Agárdi pálinkák képesek megragadni egészséges és zamatos gyümölcseink lényegét, és ugyanezt szerettük volna alkohol nélkül is megvalósítani, s egy forradalmian új eljárással ez sikerült is!
Nincs mesterséges aroma, sem adalékok, sem tartósítószer, gyümölcsleveink és szörpjeink mégis eltarthatóak úgy, hogy mindvégig megőrzik a frissen facsart gyümölcsre emlékeztető friss, üde illatokat és ízeket!
Agárdi kiegészítők
Legyen ajándék az Agárdi-pillanat! Az Agárdi Pálinkafőzde termékei kiváló ajándékok, amelyeket díszdobozba csomagolva még ünnepibbé tehet. A pálinkáspoharak és kiöntők ugyancsak remek kiegészítők akár saját használatra, akár ajándékba.
-
Burgundi színű, kasírozott henger alakú papírdoboz az Agárdi Pálinkafőzde logójával. Szabad felületének köszönhetően elegánsan emblémázható, logózható. Felhasználható:
- Miraculum pálinkák (Szilva, Vilmoskörte, Irsai Olivér szőlő, Kajszibarack, Fekete cseresznye)
- Prémium pálinkák (Cigánymeggy, Piros Vilmoskörte, Birs, Otelló szőlő, Kökény, Feketeribizli, Tokaji Sárgamuskotály, Sörpárlat, Takler Regnum, Takler Syrah)
-
Fekete színű, kasírozott henger alakú papírdoboz az Agárdi Pálinkafőzde logójával. Szabad felületének köszönhetően elegánsan emblémázható, logózható. Felhasználható:
- Érlelt alma pálinka 0,5l,
- Érlelt szilva pálinka 0,5l,
- Érlelt szomolyai cseresznye pálinka 0,5l,
- Érlelt Tokaji Borseprő párlat 0,5l,
- Rum 0,5l,
- Whisky 0,5l,
- Szivar Aszútörköly pálinka 0,5l,
- Csokoládé likőr 0,5l,
- Meggylikőr 0,5l
- Narancs párlat 0,5l
- Málna párlat 0,5l