Friss, gyümölcsös, Sárga Vilmoskörtéből készült pálinka. Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a pálinkában. Karakteresen fűszeres, hosszú lecsengésű, határozott „Vilmoskörte” jegyeket magában hordozó pálinkaélmény.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk, szinte minden alkalomra megfelelő választás. Az Agárdi Vilmoskörte pálinka jellemzői:-
Friss, gyümölcsös, Sárga Vilmoskörtéből készült pálinka. Illatában és ízében magában hordozza a nyár és a lédús, érett körték zamatát. Aki kóstolt már a fáról frissen leszedett zamatos sárga körtét, az megtalálja a kedvencét ebben a pálinkában. Karakteresen fűszeres, hosszú lecsengésű, határozott „Vilmoskörte” jegyeket magában hordozó pálinkaélmény.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk, szinte minden alkalomra megfelelő választás. Az Agárdi Körte pálinka jellemzői: -
Mély, étcsokoládés jegyek, amik finom marcipánossággal párosulnak. Az édeskés ízhatás kellemes telített gyümölcsélményt nyújt. Vastag, karakteres, valamint sokrétű íz és illat kavalkád, mely a cseresznyét, mint pálinkát más dimenzióba helyezi. Desszertek, csokoládés sütemények, egy jó kávé méltó kísérője.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk! (40% v/v) Az Agárdi Feketecseresznye pálinka jellemzői: -
Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka, mely magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája. Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. A szárazpróba, amely elengedhetetlen része az élménynek, felemelő, aszalt szilvás illatokat mutat. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Az Agárdi Szilva pálinka jellemzői:
-
Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka, mely magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája. Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. A szárazpróba, amely elengedhetetlen része az élménynek, felemelő, aszalt szilvás illatokat mutat. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Mini Agárdi Szilva pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Mini Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Az Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Az Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői: