-
Igazi különlegesség citrusos illatokkal, üde fanyarkás ízekkel. Mind ízében és illatában harsány, egyedi és maghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszaköszön a „Nagyi” féle birsalmasajt illata és zamata. A cigánymeggy mellett a második Agárdi klasszikus. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Birs pálinka jellemzői:
-
A Vilmoskörte azon változata, amelynek illatában komplex aromatikát fedezhetünk fel. Fűszerességében a jól ismert sárga vilmoskörte alapfajtát hordozza, de intenzitásában és jellegében eltérő attól. Finom cizelláltság jellemzi. Behízelgő jegyeivel, a fajta finom karaktereivel nagyon hamar a fogyasztók egyik kedvencévé vált. Illatos, ízletes, hosszú lecsengésű eszencia. Minden cseppjében a zamatos, érett körtét idéző lenyűgözően fűszeres illat és könnyed, gyümölcsös ízek jellemzik.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Az Agárdi Piros Vilmoskörte pálinka jellemzői: -
Igazi különlegesség citrusos illatokkal, üde fanyarkás ízekkel. Mind ízében és illatában harsány, egyedi és maghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszaköszön a „Nagyi” féle birsalmasajt illata és zamata. A cigánymeggy mellett a második Agárdi klasszikus.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi birspálinka jellemzői: -
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi cigánymeggy pálinka jellemzői: -
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi cigánymeggy pálinka jellemzői: -
Bodzából készített pálinkában csokoládéra emlékeztető illatkomponensek vegyülnek izgalmas, lekváros enyhén virágos beütésű gyümölcsösséggel. A bodza feldolgozása során az ernyős terméseket a szőlővel azonos módon lebogyózzuk és összezúzzuk, ezen felül pedig ki is magozzuk, hogy a magból adódó zöldes, vegetális jegyek ne zavarják meg a pálinka gyümölcsösségét.
A gyümölcsből fakadó egyedi jegyeknek köszönhetően kortyolása igazi élmény az ínyencek számára Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként, vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Premium bodza pálinka jellemzői: -
Harsány, ribizli lekváros illatok markáns gyümölcsízekkel. Illatában és ízében is magában hordozza a fekete ribizli összes jó tulajdonságát. Egy rendkívül karakteres Pálinka. amely a ribizlit, erdei gyümölcsöket, karakteres termékeket kedvelőknek biztosan mindennapi pálinkájává válik. A ribizlit, piros gyümölcsöket, markáns, karakteres termékeket szeretőknek biztos kedvencévé válik. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Feketeribizli pálinka jellemzői:
-
Fűszeres, tokaji muskotályra jellemző üde jegyek ötvöződnek a törköly mély íz világával. Az egyik legelegánsabb és illatosabb alapanyagból készült különlegesség. Az étkezés utáni finom kávé méltó kísérője. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Tokaji Sárgamuskotály törkölypálinka jellemzői: