Mély, étcsokoládés jegyek, amik finom marcipánossággal párosulnak. Az édeskés ízhatás kellemes telített gyümölcsélményt nyújt. Vastag, karakteres, valamint sokrétű íz és illat kavalkád, mely a cseresznyét, mint pálinkát más dimenzióba helyezi. Desszertek, csokoládés sütemények, egy jó kávé méltó kísérője.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk! (40% v/v) Az Agárdi Feketecseresznye pálinka jellemzői:-
A málna vitathatatlanul a gyümölcsök királynője. Aki már egyszer kóstolta egy málnabokor friss gyümölcsét, emlékezetében kitörölhetetlen élményt szerzett annak intenzív, hamisítatlan illata. Ezek a felejthetetlen illatok, zamatok tökéletesen megőrzésre kerülnek málna párlatunkban. Egyszerűen valódi málnaélmény, mesterien kidolgozott karakterekkel. Málna párlatunk akár magában és koktélok alapanyagaként is kiváló. Sajttálak kísérő italaként, friss gyümölcskelyhek, vagy málna-tiramisu készítésének páratlan összetevője lehet.
Az Agárdi Málna párlat jellemzői: -
Az általunk megálmodott és megalkotott ital a narancs esszenciáját zárja palackba. Kóstolósakor felfedezhetjük a gyümölcs szaftos húsának egzotikus frissességét, mely harmóniát alkot a héjra jellemző keser-édességgel. A garaton lágy selymességével és citrusos zamatos ízjegyek hosszú lecsengésével ejti rabul fogyasztóját. Narancspárlatunk akár magában és koktélok alapanyagaként is kiváló. Fantasztikus kiegészítője lehet csokoládés desszert-kompozícióknak.
Az Agárdi Narancs párlat jellemzői: -
Gondosan kiválasztott malátakompozícióból készítettük ezt a whiskyt, amelyet először új hordóban érleltünk, majd befejezésként különleges zamatokat adó tokaji hordóban is pihentettünk egy ideig. A kiváló alapanyag, a mesteri lepárlás és a különleges érlelési mód eredményeképpen érett szilvás, karamellás illatok, kóstolva enyhén édeskés, elegáns fás jegyek adnak maradandó kóstolási élményt.
Az Agárdi Whisky jellemzői: