• Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Agárdi Amphora Kajszibarack pálinka jellemzői:
    • Alkohol: 40% v/v
    • Kiszerelés: 500 ml
    • Díszdobozban
    Kosárba teszem Részletek
  • Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Kiszállítás: 2022. november 7-től. Agárdi Amphora Szilva pálinka jellemzői:
    • Alkohol: 40% v/v
    • Kiszerelés: 500 ml
    Kosárba teszem Részletek
  • Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka, mely magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája.  Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. A szárazpróba, amely elengedhetetlen része az élménynek, felemelő, aszalt szilvás illatokat mutat. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v)   Mini Agárdi Szilva pálinka jellemzői:
    • Alkohol: 40% v/v
    • Kiszerelés: 50 ml
    Kosárba teszem Részletek
  • Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka, mely magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája.  Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. A szárazpróba, amely elengedhetetlen része az élménynek, felemelő, aszalt szilvás illatokat mutat. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v)   Az Agárdi Szilva pálinka jellemzői:
    • Alkohol: 40% v/v
    • Kiszerelés: 500 ml
    Kosárba teszem Részletek

Cím

Go to Top