-
Harsány, ribizli lekváros illatok markáns gyümölcsízekkel. Illatában és ízében is magában hordozza a fekete ribizli összes jó tulajdonságát. Egy rendkívül karakteres Pálinka. amely a ribizlit, erdei gyümölcsöket, karakteres termékeket kedvelőknek biztosan mindennapi pálinkájává válik. A ribizlit, piros gyümölcsöket, markáns, karakteres termékeket szeretőknek biztos kedvencévé válik. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Feketeribizli pálinka jellemzői:
-
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi cigánymeggy pálinka jellemzői: -
Kollekciónk klasszikus gyöngyszeme. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss és édeskés gyümölcs illatokkal. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi cigánymeggy pálinka jellemzői: -
Igazi különlegesség citrusos illatokkal, üde fanyarkás ízekkel. Mind ízében és illatában harsány, egyedi és maghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszaköszön a „Nagyi” féle birsalmasajt illata és zamata. A cigánymeggy mellett a második Agárdi klasszikus.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk.
Az Agárdi birspálinka jellemzői: -
A Vilmoskörte azon változata, amelynek illatában komplex aromatikát fedezhetünk fel. Fűszerességében a jól ismert sárga vilmoskörte alapfajtát hordozza, de intenzitásában és jellegében eltérő attól. Finom cizelláltság jellemzi. Behízelgő jegyeivel, a fajta finom karaktereivel nagyon hamar a fogyasztók egyik kedvencévé vált. Illatos, ízletes, hosszú lecsengésű eszencia. Minden cseppjében a zamatos, érett körtét idéző lenyűgözően fűszeres illat és könnyed, gyümölcsös ízek jellemzik.
Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Az Agárdi Piros Vilmoskörte pálinka jellemzői: -
Mély, étcsokoládés jegyek, amik finom marcipánossággal párosulnak. Az édeskés ízhatás kellemes telített gyümölcsélményt nyújt. Vastag, karakteres, valamint sokrétű íz és illat kavalkád, mely a cseresznyét, mint pálinkát más dimenzióba helyezi. Desszertek, csokoládés sütemények, egy jó kávé méltó kísérője.
Fogyasztását szobahőmérsékleten ajánljuk! (40% v/v) Az Agárdi Feketecseresznye pálinka jellemzői: -
Besztercei szilvából készült elegáns „igazi” szilvapálinka, mely magyar gasztronómia egyik legismertebb és legkedveltebb gyümölcspálinkája. Lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyven százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. A szárazpróba, amely elengedhetetlen része az élménynek, felemelő, aszalt szilvás illatokat mutat. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Az Agárdi Szilva pálinka jellemzői:
-
Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Kiszállítás: 2022. november 7-től. Agárdi Amphora Szilva pálinka jellemzői:
-
Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Agárdi Amphora Kajszibarack pálinka jellemzői:
-
Ezt a pálinkát olyan új agyag amphorában érleltük, amely ötvözi az évezredes tradíciókat és a mai modern technológiát. Az amphora által biztosított mikrooxidációnak köszönhetően a pálinka ízvilága egészen különleges: elegáns, selymesebb és kiegészül finom natúr érlelési jegyekkel. Fogyasztását 16-18 fokon, aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. (40% v/v) Agárdi Amphora Cigánymeggy pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Az Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői:
-
Etyek-Budai borvidékről származó Irsai Olivér szőlőfajtából készült különlegesség, meghatározó fajtajegyekkel. Elegáns, első szippantásra felismerhető a rendkívül illatos szőlőpálinka. Elkészítése során kifejezetten a szőlőt, mint gyümölcsöt dolgoztuk fel, hogy megmutassuk a szőlő valódi zamatát. Intenzív, szinte parfümös, mondhatni fűszeresen pikáns, fajtajellegesen muskotályos karakterű, úgy illatban, mint ízben. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként ajánljuk. Az Agárdi Irsai Olivér Szőlő pálinka jellemzői:
-
Igazi különlegesség citrusos illatokkal, üde fanyarkás ízekkel. Mind ízében és illatában harsány, egyedi és maghatározó jegyeket hordoz. Illatában visszaköszön a „Nagyi” féle birsalmasajt illata és zamata. A cigánymeggy mellett a második Agárdi klasszikus. Fogyasztását szobahőmérsékleten aperitifként vagy digesztívumként ajánljuk. Az Agárdi Birs pálinka jellemzői: